Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

H Τοποθεσία του Ξενοδοχείου Γαλήνη

 

Ο Λιμένας είναι μια πανέμορφη κωμόπολη της Θάσου και αποτελεί την πρωτεύουσα του νησιού με το ομώνυμο λιμάνι, το οποίο συνδέεται μέσω φέρυ μποτ με την κωμόπολη της Κεραμωτής. Η επίσκεψη στην πόλη αυτή προσφέρει στους επισκέπτες μοναδικές εμπειρίες. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, αντίκρυ της ηπειρωτικής χώρας και μπορείτε να δείτε την πόλη της Καβάλας και την πανέμορφη Σαμοθράκη να διακρίνονται στον ορίζοντα τις ηλιόλουστες μέρες. Εδώ είναι το μέρος όπου η θασίτικη κοινωνία ήκμασε κατά τη διάρκεια των αρχαίων χρόνων και υπάρχει πληθώρα αρχαιολογικών χώρων, όπως επίσης και το αρχαιολογικό μουσείο, που έχουνε τόσα πολλά να σας αποκαλύψουν για αυτήν. Το περιβάλλον που πλαισιώνει την πόλη είναι συναρπαστικό, με τους κατηφορικούς λόφους και τα βουνά να καλύπτονται από πευκοδάση και άλση με ελιόδεντρα.

Ο Λιμένας, λοιπόν, φιλοξενεί την πλειοψηφία των δημόσιων υπηρεσιών και αποτελεί το εμπορικό κέντρο της βόρειας πλευράς του νησιού. Στο κέντρο της κωμόπολης βρίσκεται το παλιό και νέο λιμάνι του νησιού που εξυπηρετεί τα δρομολόγια των πλοίων και των ταχύπλοων σκαφών από και προς τα λιμάνια της Καβάλας και της Κεραμωτής. Υπάρχουνε αμέτρητες καφετέριες και απίστευτα ταβερνάκια παραλιακά αλλά και στους πεζόδρομους του Λιμένα. Εκεί θα βρείτε και διάφορα μικρομάγαζα για να ψωνίσετε σουβενίρ αλλά και μοναδικά, τοπικά προϊόντα.

Έχει πολλές θαυμάσιες παραλίες κατά μήκος των ακτών του, καθώς επίσης και έξω από την κωμόπολη, πιο μακριά κατά μήκος της ακτής. Μια παραλία, ακριβώς πίσω από το παλιό λιμάνι, που συνορεύει με μια σειρά από παραλιακά μπαρ, καφετέριες και εστιατόρια είναι μια ρηχή και αμμώδης παραλία που έχει βραβευτεί με Μπλε Σημαία.

 

  Hotel-Galini-Location01.jpg Hotel-Galini-Location02.jpg Hotel-Galini-Location03.jpg Hotel-Galini-Location04.jpg Hotel-Galini-Location05.jpg Hotel-Galini-Location06.jpg Hotel-Galini-Location07.jpg Hotel-Galini-Location08.jpg Hotel-Galini-Location09.jpg Hotel-Galini-Location10.jpg Hotel-Galini-Location11.jpg Hotel-Galini-Location12.jpg Hotel-Galini-Location13.jpg Hotel-Galini-Location14.jpg Hotel-Galini-Location15.jpg Hotel-Galini-Location16.jpg

  

 

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.